RIB ROYAL

RIB ROYAL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 719 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rib Royal. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 6:29 Eten was heerlijk en op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.
8 mei 2022 om 20:28 Veel te duur voor het eten
30 apr 2022 om 21:04 Heerlijke beef ribs met jalapenos en goede sate, was meer als voldoende, bezorging duurde iets langer en netjes over gebeld door een aardige medewerkster, nog 2 Ben& Jerry ijs kuipjes er bij gekregen als compensatie, helemaal top bestel zeker vaker!
30 apr 2022 om 19:57 Aardige bezorger, eten was goed; lekkere dikke patat. Enige minpunt waren de empanada's, die waren veel te zout.
27 apr 2022 om 22:13 De mail voor de beoordeling komt eerder dan het eten. De bezorgtijd kan ik niet selecteren, ik heb gebeld na dik 2 uur wachten waar het bleef, en als het er dan is zijn de nacho’s slof. De spareribs smaakloos en de patat koud. Voor ons nooit weer!
27 apr 2022 om 20:52 Eten was erg laat, dik anderhalfuur gewacht. Eten was ook niet echt lekker op smaak en klef
27 apr 2022 om 20:05 het is nog niet eens binnen voor ik de email voor een recensie ontvang..
23 apr 2022 om 19:23 Duurde 90 minuten,het is weekend dus begrijpelijk.. eten was alleen niet zo lekker gedeelte was aangebrand en er ontbreekte ook wat Erg matig deze keer dat is zeer jammer
23 apr 2022 om 6:53 Niets op aan te merken.prima geregeld
22 apr 2022 om 19:54 1x besteld. Nooit weer. Slappe spare ribs weinig smaak.. Miezerig stukje stokbrood patat leek wel magnetron opgewarmt. Staat op het bakje mayo dat het van oliehoorn is. Maaf dit lijkt mij heel sterk. Helaas moet kan ik maar 1 ster geven, beter 0!!
21 apr 2022 om 19:55 Prima ribs. Ff geduld maar dan heb je ook wat…
18 apr 2022 om 20:12 Had aangevinkt graag de bezorging om 6 uur. Kwam 20 minuutjes later want kon het adres niet goed vinden. Geen probleem, kan gebeuren. Hele aardige/lieve bezorger. Helaas was de bestelling niet compleet we misten de stokbrood en de Nacho’s